Mατσάρα στα Highlands, η Ross County 3-2 την Kilmarnock

Οι 3.518 θεατές που βρέθηκαν στο Global Energy Stadium πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα που παρακολουθούσαν, με τη Ross County να επικρατεί 3-2 της Kilmarnock σε ένα ματς με ανατροπές στο σκορ. Είδαν και να γράφεται ιστορία αφού ο Michael Gardyne σημείωσε δύο γκολ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία των Staggies.
Η Ross County κυριάρχησε στα πρώτα λεπτά κι ανταμείφθηκε με ένα γκολ στο 12’. Οι Jackson Irvine και Michael Gardyne συνδυάστηκαν για να καταλήξει η μπάλα στο Craig Curran που την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. H Κilmarnock όμως ισοφάρισε στο 33’ με τον Tope Obadeyi και γύρισε το ματς στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, με το Josh Magennis να κάνει το 1-2 στο 48’. Στη συνέχεια ανέλαβε ο Michael Gardyne σημειώνοντας δύο γκολ σε 6 λεπτά (στο 50’ και το 56’) δίνοντας ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους κι η Ross County είναι στην 5η θέση, αφήνοντας την Kilie στην προτελευταία που οδηγεί στα play-off παραμονής.

ROSS COUNTY: Fox, Foster, Boyd, Davies, Reckord, Gardyne, Irvine, Martin Woods (Murdoch 66), Franks (Quinn 71), Boyce (Graham 88), Curran. 
KILMARNOCK: MacDonald, O'Hara (Syme 59), Balatoni, Findlay, McHattie, Slater, Smith, Kiltie (Boyd 70), Frizzell (Carrick 84), Obadeyi, Magennis. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.