Με ανατροπή και 10 παίκτες, η Aberdeen 3-2 τη Ross County στα Highlands


H Aberdeen πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη επί της Ross County με 3-2, μέσα στο Dinwall μπροστά σε 4.107 θεατές.
Το ματς φάνηκε να εξελίσσεται καταστροφικά για τους Dons, όταν αποβλήθηκε στο 26’ ο Mark Reynolds για φάουλ στον Alex Schalk. Ένα φάουλ που εκτέλεσε απευθείας ο Ian McShane ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους στο αμέσως επόμενο λεπτό.
Η Aberdeen όμως ισοφάρισε στο 33’ με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Adam Rooney και γύρισε το ματς 3 λεπτά αργότερα με το Shaleum Logan που σκόραρε ξανά στο 73’ κάνοντας το 1-3 για τους Dons. O Ian McShane σκόραρε ξανά για τους γηπεδούχους στο 82’ που δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.
Η Aberdeen είναι τώρα 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Celtic, που έχει ένα ματς λιγότερο, κι 6 μπροστά από την 3η Hearts. Η Ross County πάντως διατηρήθηκε στην πρώτη εξάδα καθώς βρίσκεται στην 5η θέση.
ROSS COUNTY: Fox, Davies, Fraser (De Vita 45), Robertson, Foster, Reckord, McShane, Gardyne, Murdoch (Irvine 45), Graham, Schalk (Morrison 71) .
ABERDEEN: Brown, Logan, Reynolds , Taylor, Shinnie, Storie, McGinn (Pawlett 77) , K. Mclean, J. Hayes, A. Rooney (Robson 87), Goodwillie (Considine 28) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.