Έξτρα αστυνομική δύναμη σε αποψινό επαναληπτικό του κυπέλλου Σκωτίας

Η αναμέτρηση του κυπέλλου Σκωτίας μεταξύ Forfar Athletic και Linlithgow Rose στο Station Park την περασμένη εβδομάδα διεκόπη στο 18’ λόγω βλάβης στους προβολείς. Η έναρξη της αναμέτρησης όμως είχε καθυστερήσει λόγω ρίψης καπνογόνων από τους οπαδούς και απόψε που έχει ορισθεί να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας θα υπάρχει έξτρα αστυνομική δύναμη, καθώς θα γίνει έρευνα για να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά.
Ο αστυνομικός που είναι υπεύθυνος για τον αγώνα, ο αρχιεπιθεωρητής, Mike Whitford, δήλωσε ότι η αστυνομία θα βοηθήσει τους σεκιουριτάδες του γηπέδου που θα είναι περισσότεροι αυτή τη φορά. Όποιος οπαδός έχει στην κατοχή του καπνογόνα ή παρόμοια αντικείμενα θα συλληφθεί άμεσα. Ο τεχνικός της Linlithgow Rose, David McGlynn, τόνισε ότι οι ομάδα του θα προσπαθήσει να βρει τους αυτούς που έριξαν καπνογόνα πριν μια βδομάδα, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου, Les Donaldson, αποκάλεσε ηλίθιους τους παραβάτες τονίζοντας ότι δεν είναι πραγματικοί φίλοι της ομάδας.
Linlithgow Rose και Forfar Athletic είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 3-3 στο ματς που οδήγησε στον αποψινό επαναληπτικό κι η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη Ross County στον πέμπτο γύρο του κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.