Χεωκόπησε ο Duncan Ferguson

O παλιός διεθνής Σκωτσέζος και άσος της Everton, Duncan Ferguson, έχει χρεοκοπήσει σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου. O Ferguson είναι γυμναστής της Everton κι ήταν στον πάγκο των Toffees στον προχθεσινό ημιτελικό του League Cup κόντρα στη Manchester City.
Η αίτηση πτώχευσης είχε κατατεθεί εναντίον του από την Εφορία της Βρετανίας το Δεκέμβριο, ενώ η προσφυγή του κατά της απόφασης έγινε στις αρχές του μήνα που διανύουμε σύμφωνα με τη σφραγίδα.
Ο 44χρονος Ferguson γεννήθηκε στο Stirling και ξεκίνησε την καριέρα του με την Dundee Utd, για να πάει στους Rangers το 1993. Σε ηλικία 23 ετών φυλακίστηκε για τρεις μήνες όταν έδωσε κουτουλιά σε άλλον ποδοσφαιριστή, για να δηλώσει κάποτε αναφερόμενος στο περιστατικό: «Έχω περάσει όλη μου την καριέρα προσπαθώντας να αποτινάξω τη φήμη που απέκτησα εκείνη τη μέρα.»
Πήγε στην Everton το 1994 με την οποία κέρδισε το κύπελλο Αγγλίας την επόμενη χρονιά, όταν οι μπλε του Liverpool νίκησαν 1-0 τη Manchester Utd
Μετά από ένα πέρασμα στη Newcastle επέστρεψε στο Goodison Park το 2000. Kατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ενώ ήταν στα πάνω του, κέρδισε περισσότερα από 30.000 λίρες (πάνω από 39.000 Ευρώ) την εβδομάδα ενώ είχε παίξει 7 φορές με την εθνική Σκωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.