Δανεικός στη Dundee United διεθνής Φιλανδός επιθετικός

Η Dundee United απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον 26χρονο επιθετικό Riku Riski από τη Rosenborg μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο Riski είναι διεθνής με την ομάδα της Φιλανδίας κι έχει δουλέψει με τον τεχνικό των Terrors, Mixu Paatelainen, τόσο σε επίπεδο συλλόγου όσο και στην εθνική ομάδα της Φιλανδίας.
«Ξέρω τον προπονητή πολλά χρόνια κι έχω δουλέψει πολύ καιρό μαζί του. Μου αρέσει που θα ξανασυνεργαστούμε κι ανυπομονώ γι αυτό» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Dundee Utd ο Φιλανδός επιθετικός.  
Ο Riski δήλωσε ότι γνωρίζει την κατάσταση της Dundee Utd που βρίσκεται στο βυθό της βαθμολογίας κι είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.
«Παρακολουθώ την Premiership κι η κατάσταση της ομάδας δε με φοβίζει. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω και θα τα δίνω όλα σε κάθε ματς» τόνισε ο 26χρονος επιθετικός καταλήγοντας:
«Η ποδοσφαιρική κουλτούρα στη Σκωτία είναι πολύ δυνατή κι είμαι ενθουσιασμένος που θα δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε αυτό το περιβάλλον».

Ο Riski αναμένεται να είναι στην αποστολή της Dundee Utd στο σημερινό παιχνίδι με τους Airdrieonians για το κύπελλο Σκωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.