Πέρασε η Ross County, 1-0 τη Dunfermline

Έστω και δύσκολα η Ross County επικράτησε 1-0 της Dunfermline και προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου Σκωτίας.
Στον επαναληπτικό που έγινε στο Dinwall μπροστά σε 2.01 θεατές, ο τεχνικός της Ross County, Jim McIntyre, έκανε 4 αλλαγές στην ομάδα που απέσπασε ισοπαλία στο  East End Park από τη Dunfermline την Κυριακή. Οι Jamie Reckord, Martin Woods, Rafa De Vita και Scott Boyd ήταν αυτοί που έδωσαν τη θέση τους στους Richard Foster, Chris Robertson, Stewart Murdoch και Jonathan Franks, ενώ ο προπονητής της Dunfermline, Allan Johnston, ξεκίνησε με την ίδια ομάδα που είχε χρησιμοποιήσει και στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων.
Το γκολ του Raffaele De Vita στο 70’ (ο Ιταλός μπήκε στο ξεκίνημα του β΄μέρους) έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση, με τη
Dunfermline να διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν της δόθηκε όταν ο Joe Cardle ανατράπηκε στην περιοχή από τον Marcus FraserΟι φιλοξενούμενοι είχαν και μοναδική ευκαιρία με τον Faissal El Bakhtaoui να ανοίξουν αυτοί το σκορ, όμως ήταν η ομάδα της Premiership που επικράτησε. Η Ross County θα υποδεχτεί στον πέμπτο γύρο το νικητή της αναμέτρησης Linlithgow Rose-Forfar Athletic.
ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Davies, Robertson, Foster, Franks (De Vita 45), Irvine (McShane 68), Murdoch, Gardyne, Graham, Schalk (Quinn 75).
DUNFERMLINE: Murdoch, Rooney, McKay, Richards-Everton (McCabe 76), Talbot, Paton, Geggan, Falkingham, Cardle (Hopkirk 66), Moffat (Wallace 79), El Bakhtaoui. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.