Με Cummings ξανά οι Hibs, 1-0 στο ντέρμπι του κυπέλλου τη Hearts

Ο Jason Cummings «χτύπησε» ξανά. Με δικό του γκολ η Hibernian νίκησε 1-0 τη Hearts, σε ένα ντέρμπι που είχε και δύο αποβολές (η μία για το σκόρερ του αγώνα) και πέρασε στα προημιτελικά του κυπέλλου Σκωτίας.
Οι 19.433 θεατές που βρέθηκαν στο Easter Road είδαν το Jason Cummings (που είχε σκοράρει και στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων) να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4’, μετά από σέντρα του David Gray.
Η Hearts διαμαρτυρήθηκε καθώς έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα, όμως οι παίκτες της υποδέχθηκαν σε θέση  offside. Το ντέρμπι είχε και δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα, με το Blazej Augustyn της Hearts να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76’ και το σκόρερ της Hibernian, Jason Cummings, να παθαίνει το ίδιο δύο λπετά αργότερα. Πίεση χωρις αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους στο τέλος.
HIBERNIAN: Oxley, Gray, McGregor, Hanlon, Stevenson, Bartley, Thomson (Carmichael 69), McGinn, Henderson (Boyle 88), Stokes (Keatings 90+2), Cummings. 
HEARTS: Alexander, Paterson, Augustyn, Rossi (Souttar 77), McGhee, Pallardo (Nicholson 59), Cowie, Djoum, Walker (Zanatta 88), Juanma, Dauda. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.