Έ-Χ-ει κι άλλο, Hearts-Hibernian 2-2, από 2-0 μέχρι το 80’

Το ντέρμπι του Εδιμβούργου, θα έχει και συνέχεια, αφού η Hibernian κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, παρότι έχανε 2-0 μέχρι το 80’, εξασφαλίζοντας επαναληπτικό στο Easter Road.
Οι 16.845 θεατές που βρέθηκαν στο Tynecastle είδαν τη Hearts να προηγείται 2-0 στο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε με βολίδα του Arnaud Djoum στο 32’ και στο 44’ ο Sam Nicholson έκανε το 2-0 με υποδειγματικά τελείωμα αφού στόπαρε τη μπάλα με το στήθος πριν την κατεβάσει και τη στείλει στα δίχτυα.
Οι Hibs όμως που είχαν μπει δυνατά στην αρχή του αγώνα κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος και μείωσαν στο 80’ με κεφαλιά του Jason Cummings, για να φέρουν το ματς στα ίσα στο 91’ με γκολ Paul Hanlon.
Η Hearts παραλίγο να πάρει την πρόκριση στην εκπνοή του αγώνα όταν ο Niklas Gunnarsson της Hibernian, κάτω από πίεση, παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως το δοκάρι έσωσε τους Hibs.
Στο Easter Road θα κριθεί ποια ομάδα θα περάσει στα προημιτελικά με τους φίλους των ομάδων να βλέπουν ένα ακόμα ντέρμπι.
HEARTS: Alexander, Paterson, Augustyn, Ozturk (Oshaniwa 51), McGhee, Buaben (Cowie 10), Pallardo, Reilly, Djoum (Walker 84), Nicholson, Dauda.
HIBERNIAN: Oxley, Gray (Gunnarsson 54), McGregor, Hanlon, Stevenson, Bartley, McGeouch (Thomson 31), McGinn, Henderson, Stokes, Cummings. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.