Η αποστολή της εθνικής Σκωτίας για τα φιλικά με Μάλτα και Γαλλία

Ο Gordon Strachan ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Σκωτίας για τα δύο φιλικά με Μάλτα (στις 29 Μαίου) και Γαλλία (στις 4 Ιουνίου).
Οι Barrie McKay και Lee Wallace των Rangers είναι στην αποστολή, όχι όμως και ο επιθετικός της Celtic, Leigh Griffiths, που έφτασε την περασμένη Τετάρτη τα 40 γκολ φέτος, στην ήττα της ομάδας του με 2-1 από τη St Johnstone. Κλήθηκε επίσης ο δεξιός μπακ της Hearts, Callum Paterson, ενώ o Kenny McLean της Aberdeen έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός αποστολής και οι Liam Cooper και Liam Bridcutt της Leeds, ο αμυντικός της Norwich Steven Whittaker, ο μέσος της Wolves, Kevin McDonald, ο επιθετικός της Brighton Jamie Murphy, ο επιθετικός της Blackburn, Tony Watt και ο Jordan Rhodes της Middlesbrough παρότι έχει σημειώσει 5 γκολ στα 8 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.
Ο Gordon Strachan δήλωσε ότι άφησε εκτός αποστολής παίκτες της Celtic και της Aberdeen για να ξεκουραστούν ενόψει των δύσκολων αγώνων που θα δώσουν νωρίς το καλοκαίρι για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η Aberdeen θα παίξει προκριματικά για το Europa League στις 30 Ιουνίου, ενώ η Celtic θα ξεκινήσει τα προκριματικά του Champions League στις 12 ή 13 Ιουλίου.
Γι αυτό και εκτός από τους Griffiths και Scott Brown (τραυματίας) έμειναν εκτός αποστολής και οι Craig Gordon, Kieran Tierney και James Forrest της Celtic. Όσο για τον Charlie Mulgre, ο Strachan δήλωσε ότι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή γιατί το συμβόλαιο του με τη Celtic λήγει το καλοκαίρι και δεν είναι βέβαιο ότι θα ανανεωθεί.  

Η αποστολή της Σκωτίας για τα φιλικά με Μάλτα και Γαλλία:

Goalkeepers: Scott Bain (Dundee), David Marshall (Cardiff), Allan McGregor (Hull).

A
μυντικοί: Christophe Berra (Ipswich), Gordon Greer (Brighton), Grant Hanley (Blackburn), Alan Hutton (Aston Villa), Russell Martin (Norwich), Charlie Mulgrew (Celtic), Callum Paterson (Hearts) Andrew Robertson (Hull), Lee Wallace (Rangers)

M
έσοι: Ikechi Anya (Watford), Barry Bannan (Sheffield Wednesday), Oliver Burke (Nottingham Forest), Darren Fletcher (West Brom), Shaun Maloney (Hull), James McArthur (Crystal Palace), John McGinn (Hibernian), Barry McKay (Rangers), Matt Phillips (QPR), Matt Ritchie (Bournemouth), Robert Snodgrass (Hull).

Επιθετικοί: Steven Fletcher (Marseille), Chris Martin (Derby), Ross McCormack (Fulham), Steven Naismith (Norwich).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.