Celtic και Rangers στην Αγγλία;

To σενάριο που ακούγεται τα τελευταία χρόνια και θέλει τις Celtic και Rangers να παίζουν στο αγγλικό πρωτάθλημα, αναθερμάνθηκε τις τελευταίες μέρες. Αιτία η επικείμενη ανασύσταση της Football League που φέρεται να προσθέτει μια έξτρα κατηγορία τη σεζόν 2019/20, αυξάνοντας τις επαγγελματικές ομάδες από τις 92 σε 100. Η Premier League και η αγγλική ομοσπονδία έχουν εγκρίνει τα σχέδια για επέκταση της λίγκας, χρειάζεται όμως να συμφωνήσουν και οι 72 σύλλογοι της football league στην ετήσια συνάντηση τους τον Ιούνιο του 2017. Το ενθαρρυντικό είναι ότι όταν ρωτήθηκε στα ίσα ο γενικός διευθυντής της Football League, Shaun Harvey, αν μπορούν Celtic και Rangers να βρεθούν στην Αγγλία, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο. 

2 σχόλια:

  1. Προσωπικά διαφωνώ κι ελπίζω να μην έχομε στο μέλλον μια τέτοιου είδους αλλαγή... Οι Σκωτσέζοι και οι Κέλτες γενικά είναι υπερήφανος λαός. Αν και υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός στα αγγλικά γήπεδα, ας μην ξεχνάμε ότι ίσως η κατάσταση να λειτουργήσει υπέρ της φιλο-βρετανικής Ρέιντζερς, έναντι των Κελτών...

    Ως υποστηρικτής των κελτικών εθνών και πολέμιος της βρετανικής κυριαρχίας στα δύο νησιά, αμφιβάλλω αν είναι βιώσιμη η συνεργασία αυτή. Alba gu bràth! Éirinn go Brách!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιλαμβάνομαι την τοποθέτηση σου, δείχνει πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο.
    Οι δύο της Γλασκώβης το θέλουν πολύ γιατί τα έξοδα της θα εκτοξευτούν με τις διαφημίσεις και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, θα αλλάξουν οικονομικό επίπεδο.
    Το επιδιώκουν εδώ και δεκαετίες κανείς δεν ξέρει αν θα γίνει ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.