H Ayr στην Championship, 3-1 τη Stanraer στα πέναλτι

Στα πέναλτι κρίθηκε ποια ομάδα θα παίζει στην Championship του χρόνου με την Ayr να επικρατεί 3-1 της Stanraer. 1-1 το πρώτο και μιας και δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, το 0-0 στο Someraset Park, έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση και μετά στα πέναλτι. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ο goalkeeper των γηπεδούχων, Greg Fleming που απέκρουσε και τα 3 πρώτα πέναλτι που του εκτέλεσαν. Στο πρώτο από τον Paul Cairney έπεσε στη δεξιά του γωνία στο δεύτερο που χτύπησε ο Jamie Longworth στην αριστερή και στο τρίτο απέκρουσε με το πόδι στο κέντρο της εστίας το σουτ του David Barron.
Ο Ross Docherty της Ayr θα μπορούσε να κρίνει τη διαδικασία όμως έστειλε τη μπάλα στα δοκάρι και τα πέναλτι συνεχίστηκαν. Ο Fleming, έπεσε στη σωστή γωνία δέχτηκε τελικά γκολ από τον William Gibson, όμως το πέναλτι του Andy Graham στη συνέχεια διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπερ της Ayr Utd που θα αγωνίζεται του χρόνου στην Championship.
AYR UTD: Fleming, Devlin, Adams, Murphy, Boyle, Gilmuir (McCrorie 75), Docherty, Crawford, Donald (Graham 45), Stevenson (Trouten 96), Preston.
STANRAER: Belford, Pettigrew, Bell, Robertson, Dick, Gibson, Cairney, Thomson, Stirling, Malcolm (Longworth 60), McGuigan (Barron 101). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.