Lennon : «Aπογοητεύθηκα που δεν ανέλαβα ξανά τη Celtic»

Ο Neil Lennon παραδέχθηκε ότι απογοητεύθηκε που δεν επέστρεψε στον πάγκο της Celtic, τόνισε όμως ότι θεωρεί το Brendan Rodgers θαυμάσια επιλογή για τον πάγκο των Bhoys.
O Lennon λείπει δύο χρόνια από το Celtic Park κι αποκάλυψε ότι του λείπει η ανάμειξη με το σύλλογο, αλλά για την ώρα θα παραμείνει οπαδός της ομάδας, στηρίζοντας τον άνθρωπο που θα κάτσει στον πάγκο.
«Δεν πληγώθηκα, απλά απογοητεύθηκα, τώρα θέλω να βρω μια νέα πρόκληση» δήλωσε ο Lennon αποκαλύπτοντας για την επαφή του με τους ιθύνοντες της Celtic:
«Δεν ήταν στην πραγματικότητα μια συνέντευξη, ήταν περισσότερο μια συνάντηση για την ομάδα και μια κουβεντούλα για το τι πρέπει να γίνει για να ξαναπάει μπροστά ο σύλλογος. Μετά την εμπειρία με τη Bolton θέλω να κάνω την κατάλληλη επιλογή. Η Celtic με πλησίασε, αλλά στο τέλος διάλεξε ένα πραγματικά μεγάλο προπονητή στο πρόσωπο του Brendan, θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον.»
Ο Lennon αποκάλυψε ότι έχει μια προσφορά από το εξωτερικό την οποία εξετάζει, σημειώνοντας ότι ήταν μια σημαντική εμπειρία η συνάντηση για την ανάλειψη της τεχνικής ηγεσίας της Celtic.
«Ήμουν από τους υποψήφιους που έφτασαν μέχρι το τελικό στάδιο επιλογής κι αυτό ήταν καλό. Μια καινούργια εμπειρία η όλη διαδικασία για μένα, μου λείπει η ανάμειξη με το σύλλογο, είχα φύγει για προσωπικούς λόγους, αγαπώ την ομάδα έτσι κι αλλιώς κι ένοιωθα ότι ήταν μια καλή στιγμή για να επιστρέψω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.