To ευ-Χ-αριστήθηκαν, Hearts-St Johnstone 2-2

Πλούσιο θέαμα από την 3η και την 4η ομάδα της βαθμολογίας, καθώς Hearts και St Johnstone αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε ένα συναρπαστικό ματς στο Tynecastle. Ψυχωμένη η Hearts έφερε το ματς στα ίσα παρότι βρέθηκε να χάνει 0-2 στο 12’ (με τα 4 γκολ να μπαίνουν στο πρώτο εικοσάλεπτο) και κυνήγησε τη νίκη παρότι έμεινε με 10 παίκτες στο 57’. Οι «άγιοι» με πέναλτι του Liam Craig στο 9’ και κεφαλιά του Graham Cummins στο 12’ για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Arnaud Djoum στο 17’ και αυτογκόλ του Joe Shaughnessy στο 20’. Η Hearts έμεινε με 10 παίκτες στο 57’ μετά την αποβολή του Abiola Dauda με δεύτερη κίτρινη κάρτα παρόλα αυτά έψαξε τη νίκη. Θα μπορούσε όμως και να χάσει με όταν ο Steven MacLean έστειλε τη μπάλα άουτ από ευνοϊκή θέση. Η St Johnstone έφτασε μια ανάσα από το να κάνει το 5 στα 5 στα ματς της τελικής εξάδας, το φίνις της πάντως στη σεζόν ήταν ιδανικό. Εξαιρετική σεζόν και για τη Hearts που παρότι νεοφώτιστη πήρε με άνεση την 3η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
HEARTS: Hamilton, Paterson, Souttar, Ozturk, Oshaniwa (Liam Smith 53), Djoum, Kitchen, Buaben, Moore (Nicholson 62), Delgado (Reilly 68), Dauda.
ST JOHNSTONE: Mannus, Fisher, Gordon (MacLean 83), Shaughnessy, Easton, Wotherspoon, Scobbie, Craig, Swanson, Kane (Hurst 68), Cummins. Subs: Doyle, Anderson, , Clark, Brown, , McCawl.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.