Fitzpatrick : «Η St Mirren πρωταθλήτρια Σκωτίας μέχρι το 2019»

O γενικός διευθυντής της St Mirren, Tony Fitzpatrick, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί μέχρι το 2019 να έχει πάρει πρωτάθλημα στη Σκωτία.
Ο σύλλογος του  Paisley υποβιβάστηκε το 2015 και πέρυσι τερμάτισε στην 6η θέση της Championship. Αυτή τη βδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η εξαγορά της ομάδας από τους οπαδούς, χρειάζονται 1.000 οπαδοί να υπογράψουν, δίνοντας 12 λίρες το μήνα για να γίνει αυτό κι υπολείπονται μόλις 40 υπογραφές.
Υπάρχουν όπως κι οπαδοί που θα δίνουν 25 λίρες το μήνα, ενώ θα υπάρχει κι ενίσχυση από το μεγιστάνα Gordon Scott που αναμένεται να γίνει πρόεδρος του συλλόγου.
«Όταν η Leicester City κερδίζει την English Premier League όλα είναι δυνατά» δήλωσε ο 60χρονος Fitzpatrick που έχει διατελέσει παίκτης αλλά και προπονητής των Buddies.
«Υπάρχει προοπτική στο Paisley» τόνισε ο  Fitzpatrick που κατέκτησε το κύπελλο Σκωτίας το 1987 με τη St Mirren και βλέπει την ομάδα να ανήκει σύντομα στους οπαδούς της, πιστεύοντας ακράδαντα ότι μπορεί ακόμα και να κατακτήσει τον τίτλο στη Σκωτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.