Ήττα με 3-1 από τη Barca για τη Celtic

H Celtic έχασε 3-1 στο Aviva Stadium του Δουβλίνου από τη Barcelona σε ένα ματς που κατάφερε πάντως να αποφύγει το διασυρμό κι άφησε καλές εντυπώσεις. Oι 47.000 θεατές που βρέθηκαν στο Δουβλίνο είδαν τη Celtic να αγγίζει το γκολ στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, όμως το σουτ του Patrick Roberts έφυγε άουτ. Η Barca ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 11’ με το δεξιό μπακ της, Aleix Vidal να περνά τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Emilio Izaguirre και να τη γυρίζει στον Arda Turan που την έστειλε στα δίχτυα. Ο Jose Antonio Martinez δώρισε ουσιαστικά την ισοφάριση στη Celtic όταν έστειλε τη μπάλα στο Leigh Griffiths για να κάνει το 1-1 ο σκόρερ των Bhoys. Η ..στιγμή του Efe Ambrose ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν ο Νιγηριανός αμυντικός της Celtic  πρόσθεσε ακόμα ένα λάθος στις -κλασικές πια- γκάφες του, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σέντρα του Juan Camara. Ο Ambrose εκτέθηκε και στο τρίτο γκολ των Καταλανών που σημείωσε ο νεαρός Munir μετά από πάσα του Suarez με τη διαφορά κλάσης των δύο ομάδων να είναι πάντως εμφανής. Πολλές αλλαγές στο δεύτερο μέρος, 11 για τη Celtic 10 για τη Barcelona, το σκορ δεν άλλαξε, σε γενικές γραμμές η εμφάνιση των Bhoys ήταν θετική, το ματς με την Astana την Τετάρτη είναι αυτό που ενδιαφέρει τώρα τους πρωταθλητές Σκωτίας.

BARCELONA: Masip (Suarez Garcia 78), Vidal, J.A Martinez (Gumbau 78), Mathieu (Santos 60), Camara (Perdomo 78), D. Suarez (Mujica 60), Roberto (Alena 60), Turan (Carbonell 60), Messi (Samper 46), Suarez (Alfaro 60), Munir (B. Lopez 78).
CELTIC: Gordon (Fasan 45), Janko (Ralston 63), Ambrose (McCart 63), O’Connell (Ajer 45), Izaguirre (Fisher 77), Brown (Allan 45), Bitton (Rogic 45), McGregor (Armstrong 45), Roberts (Ciftci 45), Griffiths (Dembele 45), Forrest (Christie 63).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.