Eύκολα η Hearts, 4-2 την Infonet στην Εσθονία

Aυτή τη φορά η Hearts ήταν αυτή που έπρεπε και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την Εσθονία, επικρατώντας 4-2 της Infonet. H oμάδα του Robbie Neilson είχε επικρατήσει δύσκολα 2-1 στο πρώτο ματς στο Εδιμβούργο κι όλα έδειχναν ότι την περίμενε δύσκολη ρεβάνς, κόντρα σε μια ομάδα που μετρούσε 17 ματς πρωταθλήματος στα πόδια της.
Οι Jampos όμως τελείωσαν την αναμέτρηση στα πρώτα 8 λεπτά καθώς προηγήθηκαν 2-0 με κεφαλιές των Callum Paterson στο 2’ και Igor Rossi στο 8’. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Alim Ozturk έκανε το 0-3, με το αυτογκόλ του Alim Ozturk να μειώνει σε 1-3 στο 48’ για τους γηπεδούχους. O Rossi σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 1-4 στο 52’ για να διαμορφώσει το τελικό 2-4 ο Vladimir Voskoboinikov στο 63’.
Η Hearts θα αντιμετωπίσει στο β’ προκριματικό γύρο του Europa League την Birkirkara από τη Μάλτα την άλλη εβδομάδα.  
INFONET: Igonen, Kalimullin, Avilov (Domov, 46'), Appiah, Volodin (Kulinits, 74'), Voskoboinikov, Harin, Mosnikov (Draman, 46'), Kruglov, Dmitrijev, Masitsev.
HEARTS: Hamilton, L.Smith, Ozturk, Rossi, Rherras, Kitchen, Buaben (Souttar, 73'), Djoum (Juanma, 88'), Paterson, Walker (Nicholson, 69'), Sammon. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.