Με ανατροπή η Hamilton, 4-2 στο Εδιμβούργο

Η Hamilton παρότι …τρόμαξε, πέρασε τελικά από το Εδιμβούργο και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του League Cup. Οι Accies τα χρειάστηκαν αφού βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στο Meadowbank Stadium , από την πρωταθλήτρια της Lowland League, Edinburgh City. Ο Ross  Allum σημείωσε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων στο 17’ και το 19’, στο παιχνίδι που είδαν μόλις 459 θεατές, όμως η Hamilton γύρισε το ματς μέσα σε 9 λεπτά.
Ο Ali Crawford με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 22’ και ο Alex D'Acol στο 26’ έφεραν το ματς στα ίσα, για να ακολουθήσουν τα γκολ των Jordan McGregor (πρώτο τέρμα του νεαρού αμυντικού με τους Accies) στο 66’ και Dougie Imrie στο 71’ (εκτελώντας πέναλτι που κέρδισε ο Grant Gillespie) για τη Hamilton.
Oι Accies είναι τώρα στη 2η θέση του 7ου στους 6 βαθμούς (μαζί με τη St Mireen), 3 πίσω από την πρωτοπόρο Ayr United, που έχει ολοκληρώσει τα παιχνίδια της. Η Hamilton, που έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων από την Ayr, υποδέχεται τη Livingston το Σάββατο, ενώ η St Mirren τη City.
EDINBURGH CITY: Strobie, Gibson (Guthrie 64), Mbu, Martynuik, Caddow, Donaldson, McKee (Harrison 82), Muhsin, McFarland, McConnell (Cummings 72), Allum.
HAMILTON: Matthews, Gillespie, McGregor, Kurakins, Hughes, Donati (Cunningham 86), Docherty, Imrie, Crawford, Longridge (Boyd 74), D'Acol (MacKinnon 45).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.