«Καθάρισε» στο τέλος η Aberdeen, 3-0 τη Ventspils

Οι Jayden Stockley και Wes Burns αποδείχθηκαν «χρυσές αλλαγές» για την Aberdeen που επιβλήθηκε 3-0 της Ventspils στο Pittodrie σημειώνοντας και τα 3 γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο.
Οι Dons ξεκίνησαν καλά χάνοντας μια ευκαιρία με κεφαλιά του Kenny McLean με τη Ventspils να κάνει την καλύτερη της φάση στο 25’ μετά από κόρνερ. Στο 39’ το σουτ του Graeme Shinnie απέκρουσε ο goalkeeper των Λετονών, Maksims Uvarenko.
Οι Dons συνέχιζαν να πιέζουν χωρίς αποτέλεσμα, για αν έρθει τελικά η λύση από το Jayden Stockley. Έξι λεπτά μετά την είσοδο του ο νεοαποκτηθείς κυνηγός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 71’ για να γίνει το 2-0 στο 75’ από τον Adam Rooney. Iδανικό ντεμπούτο για τον Wes Burns που μπήκε στο 89’ και διαμόρφωσε στο 91’ το τελικό 3-0. Ο 21χρονος Burns ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από τη Bristol City τη μέρα του αγώνα κι η κεφαλιά του έδωσε ένα ιδανικό τέλος στην αναμέτρηση για τους Dons.
H Aberdeen είναι με το ..ένα πόδι στον επόμενο γύρο αφού φαντάζει αδύνατο να χάσει τέτοιο προβάδισμα στη ρεβάνς της Λετονίας.
ABERDEEN: Lewis, Logan, Shinnie, Considine, Taylor, Reynolds, McLean (Stockley 66), Rooney (Burns 89), McGinn, Hayes, Jack.
VENTSPILS: Uvarenko, Rugins, Jemelins, Kolesovs, Boranijasevic, Sinelnikovs, Paulius, Recickis, Tidenbergs (Zulevs 81), Karlsons, Alekseev (Svarups 87).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.