Χωρίς Sviatchenko η Celtic στο Καζακστάν

Ο Erik Sviatchenko δεν θα αγωνισθεί στο ματς με την Astana αύριο στο Καζακστάν λόγω τραυματισμού. Ο Δανός κεντρικός αμυντικός δεν έπαιξε ούτε στο παιχνίδι με τη Leicester το Σάββατο και αναμένεται να μείνει εκτός γηπέδων μέχρι και 4 βδομάδες.
Μεγάλο πλήγμα για τη Celtic που είναι στο Καζακστάν χωρίς κεντρικούς αμυντικούς, αφού οι Jozo Simunovic και Dedryck Boyata είναι ακόμα τραυματίες, ενώ ο νεοαποκτηθείς Kolo Toure έχει μείνει στη Γλασκώβη για να δουλέψει στη φυσική του κατάσταση ώστε να παίξει στη ρεβάνς.
Εκτός αποστολής είναι και ο Νορβηγός Kristoffer Ajer που θα μπορούσε να παίξει στο κέντρο της άμυνας, κάτι που σημαίνει ότι η Celtic μπορεί να βρεθεί με αμυντικό δίδυμο ανάγκης, το δεξιό μπακ, Mikael Lustig και τον …γκελαδόρο Efe Ambrose (για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός), εκτός αν ο Rodgers εμπιστευθεί το νεαρό Eoghan OConnell που σκόραρε στο φιλικό με τη Leicester.
Εκτός αποστολής είναι και ο μέσος Stefan Johansen, που ενδέχεται να πάρει μεταγραφεί σε ομάδα της Τουρκίας. Ο Nir Bitton πάντως ταξίδεψε στο Καζακστάν παρότι απουσίασε από τα 3 τελευταία παιχνίδια της Celtic λόγω τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.