Δε μπορούσαν να …Χ-άσουν, Dundee-Hamilton 1-1

Dundee και Hamilton έμειναν στο 1-1 μπροστά σε 5.287 θεατές στο Dens Park στην αυλαία της 3ης αγωνιστικής της σκωτσέζικης Premiership, σε ένα ματς που έδειχνε ότι θα είχε κι άλλα γκολ, με τις δύο ομάδες να ισορροπούν, βάσει ευκαιριών, μεταξύ ήττας και νίκης.
Οι Accies ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 13’ με βολίδα του Darren Lyon που έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του goalkeeper Scott Bain. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα, όταν ο Danny Williams εκτέλεσε κόρνερ κι ο Mark O'Hara αμαρκάριστος έκανε το 1-1.
Οι Accies έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν το διπλό στο φινάλε, με κεφαλιά του Michael Devlin, όμως η μπάλα απομακρύνθηκε πριν περάσει τη γραμμή. Θα μπορούσαν όμως και να χάσουν με τους γηπεδούχους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες με τους Rory Loy, Yordi Tejsse και Danny Williams.
Η Dundee, έπιασε στην κορυφή Rangers (που υποδέχονται τηMotherwell) on και St Johnstone (που υποδέχεται τη Celtic) έχοντας τώρα ένα ματς παραπάνω.
Οι Accies έφεραν τη δεύτερη εκτός έδρας σερί ισοπαλία τους, μετά το 1-1 στην πρεμιέρα με τους Rangers, η μοναδική τους ήττα σε 3 ματς είναι εντός έδρας από την Kilmarnock.
DUNDEE: Bain, Holt, Etxabeguren Leanizbarrutia, O'Dea, Kerr, Vincent (Teijsse 63), Williams, Ross, O'Hara, Loy, El Bakhtaoui. 
HAMILTON: Matthews, Gillespie, Devlin, Σαρρής, Lyon, Donati (Docherty 87), Longridge (Kurtaj 78), MacKinnon, Crawford, Imrie, D'Acol (Brophy 75). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.