Πρώτη νίκη για Inverness, 2-1 στο 91’ τη St Johnstone

To γκολ του Josh Meekings στο 91’ έδωσε στην Inverness Caley Thistle την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 της St Johnstone.
Oι 2.729 θεατές που βρέθηκαν στο Caledonian είδαν τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στον αγώνα και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, με τον Alan Mannus να είναι εγγύηση κάτω από τα δοκάρια της St Johnstone.
O Ross Draper άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 59’ όμως οι Saints έφεραν το ματς στα ίσα με γκολ του Richard Foster στο 79’. Τη λύση έδωσε ο Josh Meekings στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σημειώνοντας ένα λυτρωτικό γκολ για τους γηπεδούχους. Πρώτη νίκη για τους Caley Jags στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και για τον Richie Foran στον πάγκο της Inverness που παραμένει στο βυθό της βαθμολογίας.
INVERNESS CT: Williams, Tremarco, Warren, Meekings, Polworth, Draper, Vigurs (Boden 84), Tansey, Horner, Fisher (Doumbouya 82), King (Mulraney 85).
ST JOHNSTONE: Mannus, Foster, Shaughnessy, Anderson, Easton, Alston (Davidson 45), Paton (Craig 67), Wotherspoon, Swanson, MacLean, Kane (Cummins 63). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.