Όρθια η Kilmarnock, 1-1 με Rangers

Η Kilmarnock προηγήθηκε στο 29’ (με τον παλιό παίκτη των Gers, Kris Boyd) και παρότι έμεινε με 10 παίκτες στο 63’ (4 λεπτά μετά το 1-1 από το φάουλ του Tavernier) έμεινε όρθια, με τους Rangers να φέρνουν τη δεύτερη ισοπαλία τους στα 4 πρώτα ματς πρωταθλήματος.

Οι 11.800 θεατές που βρέθηκαν στο Rugby Park είδαν τον τεχνικό της Kilmarnock, Lee Clark, να κάνει 6 αλλαγές, με τους Jonathan Burn, Gary Dicker, Dean Hawkshaw, Greg Taylor, Greg Kiltie και Adam Frizzell να ξεκινούν αντί των Miles Addison, George Green, Charlee Adams, Martin Smith, Jordan Jones και Souleymane Coulibaly. Μεγάλο το ρίσκο με 12 από τους παίκτες στην αποστολή της Killie να είναι μέχρι 21 ετών, με 4 teenagers στη βασική ενδεκάδα. Ρίσκο που απέδωσε τα μέγιστα με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο και να ζητούν κι ένα πέναλτι στο 7’ όταν στο σουτ του Adam Frizzell η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού των Gers, Clint Hill. Στο 29’ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Greg Kiltie να κάνει την κούρσα, να βγάζει τη σέντρα και τον Kris Boyd, παρά την πίεση, με αριστερό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Κλασικό γκολ για τον παλιό κυνηγό των Gers που έφτασε τα 250 στην καριέρα του στα βρετανικά γήπεδα.
Το ημίχρονο βρήκε την Killie μπροστά στο σκορ και τους Gers να μπαίνουν σαφώς βελτιωμένοι στην επανάληψη. Χρειάστηκε ακόμα μια εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ από τον James Tavernier για να φέρουν το ματς στα ίσα πριν το ημίωρο, για να αποκτήσουν και αριθμητικό πλεονέκτημα 4 λεπτά αργότερα.
Ο Greg Taylor έκανε ένα βίαιο τάκλιν στο Joey Barton αντικρίζοντας δίκαια κόκκινη κάρτα κι η Killie έμεινε με 10 παίκτες. Άντεξε όμως στην πίεση των Gers, με τον Jamie MacDonald να κάνει δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις σταματώντας τον Barrie McKay, αλλά βγήκε και μπροστά όπως στη φάση του 68’ όταν ο Adam Frizzell έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ με σουτ έξω από την περιοχή. To 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν τις εντυπώσεις και τους Rangers να φέρνουν τη δεύτερη ισοπαλία τους (με αυτό το σκορ) στα 4 πρώτα ματς.

KILMARNOCK: MacDonald, S Smith, Hendrie, Boyle, Burn, Dicker, Frizzell (Adams 79), Hawkshaw, Kiltie (Green 82), Taylor, Boyd (Coulibaly 90+3).
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Wilson, Kiernan, Wallace, Rossiter (Kranjcar 58), Barton (Halliday 69), Forrester, McKay, Miller, Dodoo (Garner 15).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.