«Όχι» της Kilmarnock σε Charlton για Magennis

Η Kilmarnock αρνήθηκε ακόμα μία προσφορά της Chalton (τρίτη στη σειρά) για τον Josh Magennis. Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός δεν ήταν στην αποστολή της Killie στο ματς με τη Motherwell, προφανώς λόγω των διαπραγματεύσεων, όμως οι δύο σύλλογοι δεν τα βρήκαν.
Η ομάδα της αγγλικής League One φέρεται να έχει προσφέρει 100.000 λίρες με το συνολικό να φτάνει τελικά τις 200.000 λίρες κι αυτή ήταν η τελευταία προσφορά της για τον 25χρονο επιθετικό που διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.
«Για μένα είναι φανταστικά νέα» δήλωσε ο τεχνικός της Kilmarnock, Lee Clark, που θα έχει τον παίκτη στη διάθεση του. «Ο Josh μου είχε πει ότι δεν αισθανόταν καλά για το ματς με τη Motherwell, μου αποκάλυψε όμως ότι αν ο σύλλογος απέρριπτε τις προσφορές κι έμενε στην ομάδα θα τα έδινε όλα» κατέληξε ο Clark ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Kilmarnock είχε απορρίψει νωρίτερα και μια πρόταση Oldham για τον παίκτη. Ο Magennis, που ήταν με τη Βόρειο Ιρλανδία στο Euro 2016, ήταν ο πρώτος σκόρερ της Killie με 13 γκολ την περασμένη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.