Mποϊκοτάζ των οπαδών για τη νέα φανέλα των Rangers που μπορεί να …αλλάξει στη μέση της σεζόν

Η νέα φανέλα των Rangers μπορεί να έχει φορεθεί από τους Gers στα 4 ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα στο League Cup, όμως παρότι δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί επίσημα, βρίσκεται ήδη προς πώληση σε αρκετά καταστήματα μεταξύ των οποίων και αυτά της Sports Direct.
Το πρόβλημα είναι ότι η Puma κατασκεύασε τη νέα φανέλα (στα πρότυπα αυτής που φορούσαν οι Gers το 1980) παίρνοντας οδηγίες από τη Sports Direct κι όχι από τους υπεύθυνους των επίσημων Rangers. Με τα έσοδα να πηγαίνουν κυρίως στη Sports Direct κι όχι στους Rangers οι οπαδοί είναι αποφασισμένοι να μποϊκοτάρουν τη φανέλα, ενώ καταστήματα όπως τα Greaves Sports δήλωσαν ότι μέχρι να συνεννοηθούν με τους επίσημους Rangers δε θα κυκλοφορήσουν τις νέες φανέλες.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της σκωτσέζικης λίγκας, κάθε ομάδα έχει υποχρέωση να καταθέσει μέχρι την 1η Ιουνίου τα σχέδια της φανέλας της στην ομοσπονδία. Η Puma έμπλεξε κυριολεκτικά γιατί βρεθηκε στη μέση της διαμάχης του προέδρου των Gers, Dave King με τον ιδιοκτήτη της Sports Direct Mike Ashley. Υπάρχει πάντως κανονισμός στη λίγκα που επιτρέπει αλλαγή φανέλας, οπότε δεν αποκλείεται στο μέσον της σεζόν οι Rangers να παρουσιάζουν μια άλλη φανέλα, ήδη υπάρχουν πολλές συζητήσεις μεταξύ των υπευθύνων και των νομικών εκπροσώπων της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.