Οι Rangers 2-1 εκτός τη Dundee

Oι Rangers πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας της Dundee στο Dens Park, μπροστά σε 9.702 θεατές.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14’, με ένα ωραίο γυριστό σουτ του Harry Forrester μέσα από την περιοχή και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 39’ με αριστερό σουτ του Kenny Miller.
Η Dundee μείωσε στο 44’, όταν μετά από κόρνερ του Danny Williams ο  Mark O'Hara έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι έκαναν φάσεις στην επανάληψη, με τον Michael Duffy να φτάνει κοντά στο γκολ στο 51’ και το 53’ και το Danny Williams στο 66’. Νωρίτερα είχαν ζητήσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Harry Forrester που στάθηκε τυχερός που έμεινε στο ματς. Ο τεχνικός των Gers, Mark Warburton έσπευσε να τον αλλάξει τρία λεπτά αργότερα, με την Dundee να πιέζει.
Οι γηπεδούχοι είχαν μια κεφαλιά του Yordi Teijsse που έφυγε ελάχιστα άουτ στο 73’. Οι Gers άντεξαν μέχρι το τέλος και πήραν μια νίκη που φάνταζε δύσκολη στο β’ μέρος, παρουσιάζοντας και σε αυτό το ματς αδυναμία στις στημένες φάσεις.
DUNDEE: Bain, Kerr, Holt, Etxabeguren Leanizbarrutia, O'Dea, Vincent (Ross 58), Duffy (Teijsse 68), McGowan, Williams, O'Hara, Loy (El Bakhtaoui 68).
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Danny Wilson, Kiernan, Wallace, McKay, Barton, Rossiter, Forrester (O'Halloran 69), Miller (Dodoo 62), Halliday (Kranjcar 63). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.