Πρεμιέρα X-ωρίς νίκη, Rangers-Hamilton 1-1

Οι Rangers ξεκίνησαν με ισοπαλία τις υποχρεώσεις τους στη μεγάλη κατηγορία, σε ένα ματς που βρέθηκαν μάλιστα πίσω στο σκορ, από τη Hamilton του Martin Canning, μπροστά σε 49.125 θεατές σε ένα κατάμεστο Ibrox.
Οι Gers ξεκίνησαν με ενθουσιασμό κι έχασαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 12’, όταν το αριστερό σουτ του Martyn Waghorn εξουδετέρωσαν ο Michael Devlin μαζί με τον keeper των Αccies, Remi Matthews. H Hamilton πίεσε πολύ στη συνέχεια και στο 30’ άνοιξε το σκορ με ένα εντυπωσιακό γκολ του Ali Crawford, που πήρε τη μπάλα στα δεξιά της  περιοχής, γύρισε, και με ένα αριστερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Οι Rangers προσπάθησαν να απαντήσουν στο 39’, όμως το φάουλ του Martyn Waghorn έστειλε τη μπάλα να βρει στο δοκάρι και να φύγει άουτ.
Η είσοδος του Harry Forrester άλλαξε άμεσα τα δεδομένα, αφού ένα λεπτό αργότερα έστειλε τη μπάλα στον Martyn Waghorn στην περιοχή, κι αυτός με απευθείας πλασέ έκανε το 1-1 στο 61’. Δύο λεπτά αργότερα οι Accies άγγιξαν το 1-2 με κεφαλιά του Massimo Donati, όμως ο keeper των γηπεδούχων, Wes Foderingham, πετάχτηκε κι έστειλε τη μπάλα κόρνερ.
Οι Rangers έψαξαν το δεύτερο γκολ στη συνέχεια κι είχαν ευκαιρίες, όπως αυτή στο 80’ με το σουτ του Joey Barton που απέκρουσε ο goalkeeper της Hamilton, Remi Matthews, όμως τα τελευταία λεπτά η μπάλα παίχθηκε στην περιοχή των γηπεδούχων, με τους Accies να φεύγουν αλώβητοι από το IbroxΟι γηπεδούχοι πάντως έπαιζαν με 10 παίκτες από το 82' όταν ο Martyn Waghorn έπαθε τράβηγμα κι ήταν αδύνατο να συνεχίσει, ενώ είχαν πραγματοποιηθεί και οι 3 αλλαγές.
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Kiernan, Hill, Wallace, Kranjcar (Forrester 60), Barton, Halliday (Rossiter 75), Waghorn, Miller (O'Halloran 60), McKay.
HAMILTON ACADEMICAL: Matthews, Gillespie, Kurakins, Σαρρής, Devlin, Donati (Lyon 67), Imrie, Docherty (Hughes 90), Crawford, Longridge, D'Acol (Brophy 44). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.