Περήφανος που θα φορέσει ξανά το περιβραχιόνιο ο Fletcher

Ο Scott Brown αποσύρθηκε από την εθνική Σκωτίας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού επιστρέφει απόψε στον παλιό κάτοχο του, το Darren Fletcher.
«Eίναι καλό που είμαι ξανά αρχηγός, είναι κάτι που με γεμίζει περηφάνεια, δεν ήμουν αρχηγός τον τελευταία καιρό εξαιτίας των συνθηκών, αλλά ο Scott έκανε φοβερή δουλειά» δήλωσε ο Fletcher που αναγκάστηκε να αφήσει το 2013 το περιβραχιόνιο όταν ταλαιπωρήθηκε από χρόνια πάθηση εντέρου. Οι
Kenny Miller και Gary Caldwell φόρεσαν το περιβραχιόνιο εξαιτίας της αναγκαστικής απουσίας του Fletcher κι όταν ανέλαβε ο Gordon Strachan την εθνική το έδωσε στο Scott Brown. O Darren Fletcher βγήκε νικητής από τη μάχη του με την αρρώστεια πήγε στη West Brom από τη Manchester United τον Ιανουάριο του 2015 κι από τότε είναι βασικός στην ομάδα του και την εθνική.
«O ενθουσιασμός του δε μειώθηκε ποτέ, είτε ήταν αρχηγός είτε όχι, ούτε όταν δεν έπαιζε» είπε ο Gordon Strachan συμπληρώνοντας: «Μας στήριζε συνεχώς κι είναι πολύ καλό που γύρισε γεμάτος ενέργεια κοντά μας, είναι αναπόσπαστο μέλος της ομάδας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.