Kρέμασε τα παπούτσια του ο Dave Mackay

Ο αρχηγός της St Johnstone, Dave Mackay ανακοίνωσε ότι σταματά το ποδόσφαιρο. Ο 35χρονος αμυντικός ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς τη χρoνιά που διανύουμε και το το τελευταίο του παιχνίδι ήταν τις 30 Ιανουαριου.
Ο Mackay έγινε ο πρώτος αρχηγός των Saints που σήκωσε το κύπελλο Σκωτίας (σ.σ. το 2014, 2-0 τη Dundee Utd) με τον τεχνικό της ομάδας, Tommy Wright να τον χαρακτηρίζει «αναντικατάστατο».
«Προσπάθησα πολύ να επιστρεψω αλλά δεν ήταν γραφτό, η απόφαση δε ήταν εύκολη αλλά θέλω να αποφύγω μη ανεστρέψιμες βλάβες στην υγεία μου. Θα μου λείψει που δε θα παίζω τουλάχιστον ανοίγονται έτσι ευκαιρίες για άλλους» δήλωσε ο MacKay στην επίσημη ιστοσελίδατης St Johntone.
Ο 35χρονος αμυντικός έχει υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις κι έχει ήδη καταπονηθεί αρκετά. Έχει παίξει σε 268 ματς με τη φανέλα της St Johnstone, ενώ έχει επίσης αγωιστεί στις Dundee και Livingston, ενώ είναι προπονεί την ομάδα κάτω των 20 της St Johnstone.

«Θα μπορούσα να μιλώ όλη μέρα για το Dave και για το τι έχει κάνει για την ομάδα, αλλά όλα αυτά είναι καταχωρημένα στα βιβλία της ιστορίας, η αλήθεια είναι ότι χάνω ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή και αρχηγό» δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της St Johnstone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.