Σημαντικότερο το ματς με τη St Johnstone από αυτό με τους Rangers για τον McInnes

Η Aberdeen υποδέχεται αύριο τη St Johnstone στα προημιτελικά του League και το ματς αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία για τον τεχνικό της, από αυτό με τους Rangers την Κυριακή.
Ο Derek McInnes κατέκτησε το 2014 το League με την Aberdeen (επικρατώντας στα πέναλτι της Inverness) και θέλει να επαναλάβει αυτή την επιτυχία. Πριν το 2014 οι Dons μετρούσαν 19 χρόνια χωρίς τρόπαιο, με τον τεχνικό των Dons να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Είδατε τι έγινε πριν από δύο χρόνια, τα κύπελλα είναι πολύ σημαντικά για μας. Είχαμε μερικές νίκες επί της Celtic τις τελευταίες σεζόν, όμως οι οπαδοί μας θα τις αντάλλαζαν ευχαρίστως με κατάκτηση τροπαίων.»
Αυτός είναι και ο λόγος που το αυριανό ματς μετρά πιο πολύ από την αναμέτρηση με τους Rangers την Κυριακή. Με νίκη αύριο οι Dons πηγαίνουν στα ημιτελικά του League Cup, μια ανάσα από τον τελικό.
«Στις πρώτες μου σεζόν εδώ, είχαμε 3 ημιτελικούς και κατακτήσαμε ένα League Cup. Eίναι σημαντικό για τους παίκτες και τους οπαδούς, πέρυσι δεν τα πήγαμε καλά, φέτος πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε μέχρι το τέλος» κατέληξε ο McInnes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.