Δεν υπολογίζει τον Commons o Rodgers

Ο Kris Commons δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα ματς της Celtic από τότε που ανέλαβε ο Brendan Rodgers κι όλα δείχνουν ότι ο 33χρονος μέσος δύσκολα θα ξαναπαίξει με τη φανέλα των Bhoys.
O Rodgers παραδέχτηκε ότι ο Commons δεν είναι στα πλάνα του, του απέδωσε όμως τα εύσημα για τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια του στην προπόνηση, υπογραμμίζοντας ότι είναι έτοπιμος να παίξει άμεσα όπου κι αν βρεθεί. «Μίλησα στον Kris από την πρώτη βδομάδα που ήρθα, ξέρει ότι δεν είναι στα πλάνα του κι αυτό είναι σκληρό. Είναι ωραίος τύπος τον συμπαθώ πολύ, αλλά έχω φέρει παίκτες που παίζουν πολύ διαφορετικά από αυτό που έχει συνηθίσει» δήλωσε ο Rodgers τονίζοντας: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τις ικανότητες του, προπονείται σκληρά κάθε μέρα, κάθε ότι καλύτερο μπορεί κι είναι αξιοθαύμαστος. Όλοι ξέρουν που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή που ήρθα.»
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Commons παρότι γνώριζε ότι ήταν εκτός πλάνων, απέρριψε την προοπτική να δωθεί δανεικός στη Hibernian, όπου θα έβρισκε τον πρώην τεχνικό του Neil Lennon, για να μείνει και να παλέψει για τη θέση του στη Celtic. Mένει να φανεί τι θα γίνει το Γενάρη, με τη θητεία του Commons στη Celtic να οδεύει προς το τέλος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.