Μά-Χ-η στα Highlands, Inverness-Hearts 3-3

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Tulloch Caledonian Stadium, Inverness και Hearts αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-0 και 3-2 και τους Jampos να φέρνουν δύο φορές το ματς στα ίσα.

O Richie κατέβασε την ενδεκάδα που κέρδισε 3-0 τη Motherwell την Τετάρτη, ενώ ο Robbie Neilson έκανε αλλαγές στην επίθεση της Hearts με τους Tony Watt και Conor Sammonνα δίνουν τη θέση τους στους Jamie Walker και Bjorn Johnsen.
H Hearts έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο όταν ο Lonsana Doumbouya έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στη συμβολή των δοκών, για να βρεθεί πίσω στο σκορ 7 λεπτά αργότερα, μετά από βολίδα του David Raven. Ο Raven δεν ήταν ούτε ένα δεκάλεπτο στο ματς, μπαίνοντας του Carl Tremarco στο αριστερό άκρο της άμυνας σε μια αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Lonsana Doumbouya αξιοποίησε την πάσα του Iain Vigurs κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους στο 32’. Η Caley Thistle φάνηκε να επαναπαύεται κι ο Bjorn Johnsen μείωσε σε 38’ σε 2-1 ξαναβάζοντας τους Jambos στο ματς. Στο 51’ ο Faycal Rherras έφερε το ματς στα με μια εκπληκτική σέντρα που κατέληξε στα δίχτυα ξεγελώντας τους πάντες. Ο Aaron Doran έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, για να διαμορφώσει το τελικό 3-3 στο 74’ ο Arnaud DjoumΗ Caley Thistle παρέμεινε στην 6η θέση, όμως η Hearts ανέβηκε στην 3η θέση, ξεπερνώντας την Aberdeen.

INVERNESS CΤ: Fon Williams,Tremarco (Raven 10), Warren, Meekings, Polworth, Draper, Doran, (Mulraney 82) Vigurs (Horner 90), Tansey, McKay, Doumbouya.
HEARTS: Hamilton, Paterson, Souttar, Rossi, Rherras (Ozturk 60), Djoum, Cowie, Kitchen, Walker, Muirhead (Watt 54), Johnsen (Sammon 77).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.