Kατηγορείται με βιασμό ο David Goodwillie

Ο David Goodwillie, που έχει αγωνισθεί με τις Dundee United και Aberdeen, αντιμετωπίζει κατηγορία βιασμού. Ο 27χρονος επιθετικός, που είναι παίκτης της Plymouth Argyle, έχει δηλώσει αθώος στις κατηγορίες που τον φέρουν να έχει βιάσει γυναίκα, σε ένα διαμέρασμα στο Armadale του West Lothian (περιοχή που συνορεύει με το Εδιμβούργο), μαζί με έναν άλλον ποδοσφαιριστή τον David Robertson.
Η 30χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τους δύο ποδοσφαιριστές τις πρώτες πρωινές ώρες στις 2 Ιανουαρίου του 2011. Η γυναίκα ήταν σε bar και μετά σε ένα nightclub, οι δύο άντρες την πήγαν σπίτι της «εμφανώς σε κατάτασταση μέθης» και δεν μπορούσε να δώσει τη συγκατάθεση της για το σεξ που επακολούθησε.
Και οι δύο άντρες έχουν αντικρούσει τις κατηγορίες ισχυριζόμενοι ότι το σεξ ήταν συναινετικό. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι το όλο περιστατικό της προκάλεσε κατάθλιψη, διατροφικές διαταραχές, κρίσεις πανικού και την έκανε να αφήσει τη δουλειά της.
Ο Goodwillie παρουσιάστηκε χθες σε δικαστήριο του Εδιμβούργου δηλώνοντας ότι θα αντικρούσει τις κατηγορίες. Ο David Goodwillie είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Σκωτίας, από την κάτω των 16 μέχρι αυτή των ανδρών, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει 3 φορές σημειώνοντας ένα γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.