Μάχη Αγγλίας-Σκωτίας για …Karamoko Dembele

Ο φοβερός 13χρονος της Celtic, Karamoko Dembele, συνεχίζει να απασχολεί την ειδησεογραφία, καθώς αναφορές τον θέλουν να προπονείται με την εθνική Αγγλίας, λίγες μέρες πριν το ντεμπούτο του με την κάτω των 16 της Σκωτίας.
Ο μικρός Dembele  έχει κληθεί στην ομάδα κάτω των 16 της Σκωτίας για τα παιχνίδια με τις αντίστοιχες εθνικές της Βορείου Ιρλανδίας, της Ουαλίας και της Ιρλανδίας στο Oriam, κοντά στο Εδιμβούργο, από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, στη διοργάνωση που είναι γνωστή ως Victory Shield.  Σύμφωνα όμως με τη «The Scottish Sun» ο Karamoko Dembeleπροπονήθηκε αυτή τη βδομάδα με την κάτω των 15 της Αγγλίας.
Ο τρομερός πιτσιρικάς της Celtic τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας όταν έπαιξε με την ομάδα κάτω των 20 της Celtic κόντρα στη Hearts, για να κυκλοφορήσουν στη συνέχεια βίντεο με τις επιδόσεις του στο διαδίκτυο και πολλοί να τον βλέπουν ως το νέο …Messi.
Γεννημέρος στο Λονδίνο ο Karamoko Dembele, μπορεί να αγωνισθεί με την Αγγλία και την Ακτή Ελεφαντοστού. Έχοντας όμως περάσει πέντε χρόνια σε σχολείο στη Σκωτία, έχει δικαίωμα να αγωνισθεί και με την εθνική Σκωτίας κι αντιλαμβάνεστε τι γίνεται, αφού κι οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι στη Βρετανία θέλουν να τον εντάξουν στη δική τους εθνική ομάδα.
Ο μόνος που δεν έχει ενθουσιαστεί με την όλη κατάσταση είναι ο τεχνικός της Celtic, Brendan Rodgers, που τονίζει ότι ο μικρός μέσος δεν έχει ακόμα την ωριμότητα για να παίξει σε ομάδες πάνω από την ηλικία του κι ανησυχεί για τα μαρκαρίσματα που μπορεί να δεχτεί από τους μεγαλύτερους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.