Mε ανατροπή η St Mirren, 2-1 τους Hibs στο Εδιμβούργο

Για τρίτη φορά στα 4 τελευταία ματς η Hibernian δεν κατάφερε να κρατήσει προβάδισμα, γνωρίζοντας ήττα αποκλεισμό από την -ουραγό της Championship- St Mirren στο Challenge Cup.
H Hibernian προηγήθηκε με τον Alex Harris στο 37’, αλλά κράτησε μόλις 4λεπτά το προβάδισμα, αφού ο Steven Mallan έφερε το ματς στα ίσα στο 41’.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε 9 λεπτά πριν το τέλος ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους. Ο David Clarkson έπιασε σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ ο Lawrence Shankland ήταν σε θέση offside. Ο τελευταίος όμως δεν έκανε κίνηση προς τη μπάλα και πρότι ο βηθός, Brian Templeton, σήκωσε το σημαιάκι του, ο διαιτητής, Willie Collum, σωστά καταλόγισε το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση.

HIBERNIAN: Marciano, Gray, McGregor, Forster, Hanlon, Fyvie, Harris (Holt 33), McGeouch, Shinnie (Bartley 69), Boyle (Cummings 69), Keatings.
ST MIRREN: Langfield, Naismith, Mackenzie, Baird, Irvine, Walsh (Gallagher 74), Quinn (Clarkson 63), Hutton, Morgan, Mallan, Sutton (Shankland 82).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.