Ξέσπασμα Motherwell, 4-1 τη Ross County

Μετά από 3 σερί ήττες, η Motherwell ξέσπασε στη Ross County κερδίζοντας με 4-1.
Η Well μετρούσε 4 ματς χωρίς νίκη απέναντι στη Ross County, φάνηκε όμως από νωρίς ότι αυτή θα ήταν η μέρα της. Ο Chris Cadden εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στην περιοχή, για να τη στείλει με κεφαλιά στα δίχτυα ο Scott McDonald στο 8’. Ο Louis Moult μετά από απανωτές ντρίμπλες μπήκε από τα αριστερά κι έπιασε σέντρα σουτ, για να αλλάξει η μπάλα πορεία από τον αμυντικό των Staggies, Kenny van der Weg, και να καταλήξει στα δίχτυα. 2-0 στο 32’ με αυτογκόλ και 6 λεπτά μετά το ξεκίνημα του β’ μέρους οι Steelmen έκαναν το 3-0, με δυνατό σουτ του Richard Tait. Δημιουργός ο Scott McDonald, που έφτιαξε και το τέταρτο γκολ που σημείωσε ο Lionel Ainsworth στο 62’. Ο Alex Schalk μείωσε στο 78’ για τη Ross County, σώζοντας τα προσχήματα για τους Staggies, που δέχτηκαν 4 γκολ για τρίτη φορά στα 4 τελευταία παιχνίδια τους. 
Η Ross County έφτασε τα 9 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (20 Αυγούστου η τελευταία της νίκη) και κατρακύλησε στην προτελευταία θέση, μόλις ένα βαθμό πάνω από την ουραγό DundeeH Motherwell πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ανέβηκε στην 9η θέση με 12 βαθμούς, ξεπερνώντας τη Ross County που έμεινε στους 10.

MOTHERWELL: Samson, Tait, Heneghan, McManus, Ainsworth (MacLean 86), Moult, Cadden, Lucas (Campbell 83), Clay, McMillan, McDonald.
ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Quinn, Davies, Van Der Weg, Burke, McShane, Woods, Gardyne (Curran 45), Dow, Boyce (Schalk 67).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.