Στηρίζει Strachan o Lambert

O παλιός αρχηγός της Celtic, Paul Lambert, πιστεύει ότι ο Gordon Strachan μπορεί να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση στην εθνική Σκωτίας.
Ο πρώην τεχνικός των Norwich City, Aston Villa και Blackburn Rovers δεν παίρνει στα σοβαρά τους bookies που τον δίνουν ως φαβορί για να αναλάβει την εθνική Σκωτίας, τονίζοντας ότι μια νίκη της Σκωτίας στο Wembley επί της Αγγλίας την ξαναβάζει σε τροχιά πρόκρισης.
«Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι, αν πάρεις αποτέλεσμα στο Wembley, ειδικά αν φύγεις με 3 βαθμούς, είσαι ξανά μέσα, υπάρχει μουρμούρα γιατί ο Gordon δεν επέλεξε τον έναν ή τον άλλον αλλά όταν έρθει η ώρα για το ματς με την Αγγλία όλοι θα θέλουν να παίξουν» δήλωσε ο Lambert που μετρά 40 αγώνες με τη φανέλα της Σκωτίας.
«Όλοι θέλουν να αποτελέσουν μέρος ενός ιστορικού αποτελέσματος και τα μάτια όλης της χώρας θα είναι πάνω τους, είμαι σαν όλους τους άλλους, η μόνη μου σκέψη είναι να τα πάει καλά η Σκωτία» τόνισε ο Lambert που αναφέρθηκε και στις φήμες που τον φέρουν ως διάδοχο του Strachan.
«O Gordon  έχει τη δουλειά αυτή τη στιγμή κι ο Θεός ξέρει ότι θέλω να γυρίσει την όλη κατάσταση, όπως κάθε οπαδός της Σκωτίας θέλω να τον δω να πετυχαίνει, θέλω να ξαναδώ τη Σκωτία σε μεγάλη διοργάνωση» τόνισε ο Paul Lambert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.