Tρίτο ματς χωρίς νίκη για Hibs, 1-1 με Dundee Utd

H Ηibernian έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη στην Championship, παραχωρώντας αυτή τη φορά 1-1 στη Dundee Utd, μπροστά σε 15.492 θεατές στο Easter Road.
H Hibernian ξεκίνησε καλά κι είχε δοκάρι μόλις στο 4’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του James Keatings. Ο Keatings ήταν αυτός που άνοιξε τελικά το σκορ στο 35’, αξιοποιώντας την εξαιρετική πάσα του Andrew Shinnie, με τη Hibernian να δείχνει ότι ελέγχει το ματς, όμως η Dundee Utd αντέδρασε στο δεύτερο μέρος. Είχε μια κεφαλιά του Scott Fraser που έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ στο 49’, με τους Hibs πάντως να έχουν τις στιγμές τους και να δίνουν την εντύπωση ότι ελέγχουν την αναμέτρηση. Στο 68’ όμως ο Scott Fraser εκτέλεσε κόρνερ κι ο William Edjenguele με δυνατή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Τα replays έδειξαν ότι δεν έπρεπε καν να δοθεί κόρνερ, αλλά να εκτελεσθεί ελεύθερο, αφού η μπάλα είχε φύγει άουτ, το γκολ αυτό έμελλε να σφραγίσει την αναμέτρηση. Το τελικό 1-1 κρατά τη Hibernian στη 2η θέση, έβα βαθμό πίσω από την Queen of the South, ενώ η Dundee Utd διατηρήθηκε στην 5η θέση, σε απόσταση βολής από την τετράδα.
HIBERNIAN: Marciano, Gray (Eardley 45), McGregor, Forster, Hanlon, Fyvie, McGeouch, McGinn, Shinnie (Boyle 77), Keatings, Cummings (Graham 77).
DUNDEE UTD: Bell, Van der Struijk, Edjenguele, Durnan, Dixon, Toshney (Telfer 55), Spittal, Van der Velden (Smith 58), Fraser Andreu, Murray (Obadeyi 66).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.