Πάντα 2η η Aberdeen, 3-1 εκτός την Inverness

H Aberdeen πέρασε με 3-1 από τα Highlands, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, και διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Oι 4.867 θεατές που βρέθηκαν στο Caledonian είδαν την Aberdeen να ξεκινά καλά και να ελέγχει το ματς, όμως ήταν οι γηπεδούχοι που άνοιξαν το σκορ. Ο Ross Draper έκανε τη σέντρα κι ο Lonsana Doumboya νίκησε με κεφαλιά τον goalkeeper Joe Lewis, κάνοντας το 1-0 στο 16’. Oι Dons ισοφάρισαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Kenny McLean στο 28’ και πήραν το προβάδισμα πέντε λεπτά αργότερα. Ο Jonny Hayes ανατράπηκε σεην περιοχή από τον Gary Warren κι ο Adam Rooney εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 1-2 στο 33’. Στα τελευταία λεπτά η Inverness έψαξε την ισοφάριση και σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Kenny McLean διαμόρφωσε στο 89’ το τελικό 1-3. Έσπασε έτσι τη μίνι παράδοση που ήθελε την Inverness αήττητη στις στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Aberdeen και διατήρησε τους Dons στη 2η θέση.  Ο Andrew Considine έφτασε τις 365 εμφανίσεις με τη φανέλα της Aberdeen, o Peter Pawlett δεν έπαιξε τελικά για να φτάσει τις 200.

INVERNESS CT: Fon Williams, Tremarco, Warren, Meekings, Draper, Doran, Vigurs, King (Fisher 85), McKay (Horner 77), Doumbouya, Cole (Mulraney 71).
ABERDEEN: Lewis, Logan, Shinnie (Reynolds 90+2), Considine, O'Connor, Jack, McLean, Maddison (Taylor 75), Hayes, Rooney, Stockley (McGinn 74).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.