Παρουσίασε τα πλάνα του νέου γηπέδου της η Aberdeen

Η Aberdeen παρουσίασε καινούργια πλάνα της για το νέο γήπεδο, όπως σας είχαμε ενημερώσει ότι θα έκανε πριν 10 μέρες, μαζί με καινούργιες εικόνες από το φιλόδοξο σχέδιο της. Το νέο γήπεδο κι οι προπονητικές εγκαταστάσεις θα χτιστούν στο Kingsford, 8 μίλια δυτικά από το Pittodrie, κοντά στο Westhill.
Η παρουσίαση έγινε στο Pittodrie, με το γκρουπ «Yes to Kingsford Stadium» που υποστηρίζει την όλη προσπάθεια να τονίζει ότι το νέο γήπεδο, χωριτηκότητας 20.000 θέσεων, θα είναι ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη της όλης περιοχής, αν και συνάντησε έντονη αντιπολίτευση. 
Ο George Yule, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Aberdeen, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι δόξες του παρελθόντες κι οι στέρεες βάσεις του παρόντος δεν μπορούσαν να αντέξουν στο μέλλον, γι αυτό ξεκινήσαμε ένα νέο ταξίδι, πριν από 4 χρόνια, που θα εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη επιτυχία και βιωσιμότητα εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Θα παρέχουμε ένα γήπεδο που θα καλύπτει τις φιλοδοξίες μας και τις προσδοκίες των οπαδών μας και θα παρέχει στην κοινότητα εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.