Αυτή ήταν μά-Χ-η, Hamilton-Hearts 3-3

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, γεμάτο γκολ και ανατροπές, Hamilton και Hamitlon αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 μπροστά σε 2.339 θεατές, στο New Douglas Park (SuperSeal Stadium, σύμφωνα με τον σπόνσορα).
Η Hamilton είχε μια αλλαγή από το 0-0 με την Kilmarnock, με τον Dan Seaborne να παίρνει τη θέση του Greg Docherty στην άμυνα, ενώ μία αλλαγή είχε και η Hearts από το 2-2 με τη St Johnstone πριν δύο βδομάδες. Ο Alim Ozturk πήρε τη θέση του τιμωρημένου Igor Rossi σε μια Hearts που παρατάχθηκε με 3-5-2, ακριβώς όπως οι γηπεδούχοι.
Οι Jampos έχασαν μια ευκαιρία στο 4’ με τον Tony Watt και 4 λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ, όταν ο Jamie Walker έπιασε μια βολίδα έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Η Hamilton έφερε το ματς στα ίσα στο 24’ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ali Crawford και στο ξεκίνημα του β’ μέρους έκανε το 2-1. Ο Crawford έγινε από σκόρερ δημιουργός, καθώς πάσαρε στον Rakish Bingham που έδωσε το προβάδισμα στους Accies στο 46’. Στο 68’ από δύσκολη γωνία ο Bingham πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ κι όλα έδειχναν ότι η Hamilton θα έπαιρνε τη νίκη, που θα την έφερνε στην πρώτη εξάδα. Ο Danny Seaborne όμως έκανε πέναλτι στον Don Cowie, το εκτέλεσε ο Jamie Wwalker στο 73’ κι η Hearts ξαναμπήκε στο ματς μειώνοντας σε 3-2. Το ματς έγινε …ροντέο με τη Hearts να ψάχνει την ισοφάριση και τη Hamilton να χάνει ευκαιρίες για το 4-2. Τελικά, έγινε το 3-3 στο 86’, με αριστερό σουτ του Callum Paterson και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Αντί για την εξάδα (αν κρατούσε τη νίκη), η Hamilton βρέθηκε ένα μόλις βαθμό πάνω από την ουραγό Dundee, ενώ η Hearts παρέμεινε 4η, 3 βαθμούς πίσω από τους Rangers, φέρνοντας την τρίτη σερί ισοπαλία της.
HAMILTON: Woods, Seaborne, Devlin, Gillespie (Docherty 72), Imrie (Sowah 90+1), Crawford, Kurtaj, Bingham (D'Acol 89), MacKinnon, Donati, Σαρρής.
HEARTS: Hamilton, Paterson, Ozturk, Souttar, L. Smith, Buaben (Djoum 79), Cowie, Kitchen, Walker, Johnsen (Sammon 79), Watt (Rherras 80).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.