Mίλησε η παράδοση, Ηibernian-Falkirk 1-1

Παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 25’ η Falkirk έφυγε για έκτη σερί φορά χωρίς ήττα από το Easter Road. Θα μπρούσε μάλιστα να πάρει όλους τους βαθμούς, αν δεν ισοφάριζε στο 83’ ο Paul Hanlon για τους Hibs, που έμειναν μόνοι τους στην κορυφή της Championship.
Η Hibernian ήταν καλύτερη κι απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα στο 25’ όταν ο -πρώην παίκτης της- Tom Taiwo αποβλήθηκε. Ήταν ένα σκληρό τάκλιν με τα δύοι πόδια πάνω στον John McGinn που απέφερε την κόκκινη κάρτα στο μέσο της Falkirk. H Hibernian κυριάρχησε κι έχασε αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί με τους John McGinn, Andrew Shinnie και Grant Holt. Aυτοί που άνοιξαν το σκορ όμως ήταν οι φιλοξενούμενοι, με τον John Baird μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 78’. Ο Paul Hanlon με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα πέντε λεπτά αργότερα, με τη Hibernian να ψάχνει το γκολ της νίκης. Ο goalkeeper των Bairns, Danny Rogers, όμως σταμάτησε τους McGinn (δύο φορές) και Holt κι οι Hibs συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία που τους φέρνει στην κορυφή, ένα βαθμό πάνω από τη Dundee United.

HIBERNIAN: Laidlaw, McGregor, Hanlon, Fontaine (Harrisat 72), Gray (Cummings 72), Fyvie, McGinn, Stevenson, Shinnie (McGeouch79), Holt, Boyle.
FALKIRK: Rogers, Muirhead, McCracken, Gasparotto, Leahy, Sibbald (Rankin 52), Kerr, Taiwo, Hippolyte (Grant 88), Miller (McHugh 87), Baird.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.