O Sutton έστειλε τη St Mirren στα ημιτελικά

John Sutton σημείωσε 2-1 σε 2 λεπτά κι η St Mirren νίκησε 2-1 την Ayr Utd, για να κάνει την ανατροπή που την έστειλε στα ημιτελικά του Challenge Cup.
Oι Buddies θα μπορούσαν να προηγηθούν στο πρώτο μέρος, όμως ο keeper της Ayr, Greg Fleming, σταμάτησε τους Sutton και Kyle. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή ευκαιρία 10 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Alan Forrest, για να προηγηθούν τελικά στο 68’ με τον Andy O'Connell. Στη συνέχεια ανέλαβε ο John Sutton και γύρισε το ματς σημειώνοντας δύο γκολ σε δύο λεπτά στο 83’ και το 85’. Πρώτη νίκη για τη St Mirren, που είχε και δοκάρι στο τέλος με τον Lawrence Shankland, με τον Jack Ross στον πάγκο και πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup.

ST MIRREN: Gallacher, Naismith, Mackenzie, Baird (Walsh 72), Irvine, Magennis, Mallan, McAllister (Stewart 88), Clarkson (Shankland 57), Morgan, Sutton.
AYR UNITED: Fleming, Devlin, Balatoni, McKenna, Boyle (Meggatt 26), Cairney, Docherty, Crawford, McGuffie (Donald 77), Harkins, Forrest (O'Connellat 59).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.