Patrick Thistle-Rangers (preview)

Nτέρμπι Γλασκώβης στο Firhill, με την Patrick Thistle να υποδέχεται τους Rangers, προερχόμενη από δύο σερί ήττες. Οι Jags βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και θα αγωνισθούν για ακόμα μια φορά χωρίς τους αμυντικούς Gary Fraser και Mustapha Dumbuya, το goalkeeper Ryan Scully και τον μέσο Stuart Bannigan.
Μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία ματς στην έδρα της μετρά η Patrick Thistle, εναντίον της Inverness, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Οι Rangers έχουν κερδίσει και τα 3 τελευταία ματς που έδωσαν κόντρα στην Thistle, το τελευταίο ήταν το 2004. Έχουν κερδίσει και τα 6 τελευταία ματς που έδωσαν στο Firhill, μετρούν 10 ματς χωρίς ήττα στο συγκεκριμένο γήπεδο, τελευταία φορά που έχασαν ήταν το 1994.
 Ζορίζονται όμως αρκετά στο γκολ, στο 92’ πήραν τη νίκη στο εντός έδρας ματς με τη Dundee πριν μια βδομάδα, μετρούν μόλις δύο γκολ στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος. Με νίκη πάντως θα σκαρφαλώσουν στη 2η θέση, αφού η Aberdeen δίνει τελικό League Cup με τη Celtic την Κυριακή.
Ο επιθετικός Martyn Waghorn ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ο μέσος Josh Windass επέστρεψε στις προπονήσεις. Παραμένουν εκτός μάχης οι μέσοι Jordan Rossiter και Niko Kranjcar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.