Παρελθόν από την Queens o Skelton

O Gavin Skelton άφησε τον πάγκο της Queen of the South μετά από 6 μήνες για «προσωπικούς λόγους» σύμφωνα με την ομάδα της Championship.
Τη θέση του 35χρονου τεχνικού αναλαμβάνει προσωπινά ο προπονητής της αναπληρωματικής ομάδας (της κάτω των 20), Jim Thomson, «μέχρι να έρθει αντικαστάτης» σύμφωνα πάντα με την Queens.
H Queen of the South μετρούσε μόλις μία ήττα σε 12 ματς τη φετινή σεζόν, κάνοντας εντυπωσιακό ξεκίνημα,  στη συνέχεια όμως έμεινε 8 ματς χωρίς νίκη κατρακυλώντας στην 6η θέση της Championship.
H oμάδα του Skelton γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1 από την 2η Dundee Utd το Σάββατο, τίποτα όμως δεν προμύνηε την απομάκρυνση του, με τον ίδιο να δηλώνει ότι περιμένει τον προημιτελικό του Challenge Cup  με την Alloa Athletic.
Ο 35χρονος Άγγλος που είχε κάνει καριέρα ως μέσος με τις Carlisle United, Workington, Gretna, Kilmarnock, Hamilton Academical και Barrow, πήγε στην Queens το καλοκαίρι του 2015 ως βοηθός του James Fowler.
Έχοντας προπονήσει στο παρελθόν τη Workington, ο Skelton έγινε προσωρινός προπονητής της Queens τον Απρίλιο, μετά την απομάκρυνση του Fowler που απέτυχε να φέρει την ομάδα στα play-offs ανόδου και το καλοκαίρι πήρε μόνιμα τη δουλειά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.