To τυχερό ροζ …μποξεράκι του θα φορά ο Shinnie στον τελικό του League Cup

H Aberdeen αντιμετωπίζει την Κυριακή τη Celtic στον τελικό του League Cup κι ο αριστερός μπακ της, Graeme Shinnie, έχει τη …λύση για να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Σκωτίας. Θα φορά το τυχερό ροζ και άσπρο μποξεράκι του στον τελικό!
«Είναι κάτι που έχει συμβεί πρόσφατα, στον Andy Considine και μερικά από τα παιδιά άρεσε το ροζ και άσπρο μποξεράκι που φορούσα κι όσες φορές το φορώ κερδίζουμε. Έχει εξελιχθεί σε τυχερό μου μποξεράκι, οπότε πρέπει να το φορέσω την Κυριακή» δήλωσε ο Shinnie που θέλει όσο τίποτα το πρώτο του τρόπαιο με τη φανέλα της Aberdeen. Βέρος Aberdonian αλλά και οπαδός της  Aberdeen, ο Shinnie ήταν παίκτης της Inverness στον τελικό του 2014, όταν η Aberdeen επικράτησε 4-2 στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση), σηκώνοντας το τρόπαιο. Παραδέχεται ότι είχε ζηλέψει όταν γέμισαν οι δρόμοι του Aberdeen για να υποδεχθούν τους τροπαιούχους, κατέκτησε πάντως το κύπελλο Σκωτίας με την Inverness το 2015, στη νίκη με 2-1 επί της Falkirk.
«Ήταν μια από τις καλύτερες μέρες μου στο ποδόσφαιρο, κάτι που θα θυμάμαι πάντα, είχα και την κορούλα μου μετά στον αγωνιστικό χώρο, είναι κάτι που θα μπορώ να της λέω όταν μεγαλώσει» είπε ο Shinnie που θέλει να προσθέσει το League Cup στη συλλογή του. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπραστεί το εμπόδιο των πρωταθλητών Σκωτίας, που έχουν ήδη νικήσει δύο φορές φέτος την Aberdeen.
«Tα παιχνίδια με τη Celtic  ήταν απογοητευτικά για μας, δεν έχουμε όμως κόμπλεξ κατωτερότητας, κάθε άλλο είμαστε σε μεγάλη φόρμα και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευθούμε τις αδυναμίες τους» κατέληξε ο Shinnie.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.