Στο 88’ γλύτωσαν οι Hibs

H Hibernian ισοφάρισε στο 88’ τη Raith Rovers στο Easter Road, το 1-1 που παραχώρησε όμως την έριξε από την κορυφή της Championship.

Οι Hibs ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος κι ήταν ο goalkeeper των Rovers, Kevin Cuthbert που τους εμπόδισε να ανοίξουν το σκορ, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές επεμβάσεις, σταματώντας τους Andrew Shinnie, Kris Commons και Jason Cummings.
Η Raith ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους, με κεφαλιά του M'Voto στο 49’, μετά από σέντρα του Chris Johnston.
Το γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Gary Locke, που είχε στη συνέχεια δοκάρι σε βολίδα του Jason Thomson.
Η Hibernian πίεσε και λυτρώθηκε στο 88’ όταν ο Martin Boyle έκανε το 1-1 σημειώντας το έκτο φετινό του γκολ. Οι Hibs μπορεί να έπεσαν από την κορυφή, αλλά θα μπορούσαν να χάσουν και το ματς στις καθυστερήσεις, όταν ο Barr βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ross Laidlaw αλλά ο keeper των γηπεδούχων κράτησε όρθια την ομάδα του.
Αυτή ήταν η πέμπτη ισοπαλία στα 7 τελευταία παιχνίδια για τη Raith Rovers, που βρίσκεται στην 5η θέση.

HIBERNIAN: Laidlaw, Gray, Hanlon, Holt, McGeouch (Graham 84), Commons (Keatings 66), Stevenson, Shinnie, McGregor, Cummings (Boyle 74), Martin.
RAITH ROVERS: Cuthbert, Thomson, M’Voto, Benedictus, Johnston, Barr, Matthews, Davidson, Skacel (Stewart 74), McManus, Thompson (Barr 84). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.