Ένα ακόμα Χ των Accies βοήθησε την Inverness

Την πέμπτη σερί ήττα απόφυγε η Inverness ισοφαρίζοντας τη Hamilton στα Highlands κι ο βαθμός ήταν αρκετός για να την ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Για τη Hamilton ήταν η πέμπτη σερί ισοπαλία, με τους Accies να είναι μόλις δύο βαθμούς πιο πάνω από την ουραγό Partick Thistle.
Oι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16’ με εκτέλεση φάουλ του Ali Crawford, με τον Oυαλό keeper των γηπεδούχων, Fon Williams, να φέρει ευθύνη. Οι Accies φάνηκε να κρατούν το προβάδισμα όταν ο keeper τους, Gary Woods, έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση σταματώντας τον Greg Tansey.
Δεν κατάφερε όμως να σταματήσει τη βολίδα του Larnell Cole στο 51’ που έφερε το ματς στα ίσα. Kι οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για το νικητήριο γκολ καμία όμως δεν κατάφερε τελικά να πάρει όλους τους βαθμούς.

INVERNESS CT: Fon Williams, Tremarco, Meekings, Draper, Vigurs, Mulraney, Tansey, Horner (King 87), McKay, Doumbouya, Cole
HAMILTON ACADEMICAL: Woods, Seaborne, Gillespie, Imrie, Docherty, D'Acol (Redmond 68), Crawford, Longridge (Bingham 68), MacKinnon, McMann, Σαρρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.