Κλείνει Cathro και MacPhee η Hearts

H Hearts είναι έτοιμη να πάρει μέσα από τα χέρια της σκωτσέζικης ομοσπονδίας τον Austin MacPhee ενώ ετοιμάζεται να ανακοινώσει και τον Ian Cathro το επόμενο 24ωρο.
Ο Austin MacPhee, βοηθός τεχνικού στη Βόρειο Ιρλανδία, είναι υποψήφιος για το πόστο του διευθυντή στην εθνική Σκωτίας, όμως η Hearts τον θέλει δίπλα στον Ian Cathro που ετοιμάζεται να αναλάβει χρέη προπονητή στην ομάδα του Εδιμβούργου. Οι Jampos θέλουν ένα νεαρό προπονητή team με τους Ian Cathro και Austin MacPhee να δείχνουν ιδανικός συνδυασμός.
Ο 30χρονος αναμένεται να γίνει ο νεώτερος τεχνικός στην ιστορία του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, με τη Hearts να είναι έτοιμη να …κλέψει τον MacPhee κάτω από τη μύτη της σκωτσέζικης ομοσπονδίας (SFA).
Βοηθός του προπονητής της εθνικής Ιρλανδίας, Michael ONeill, ο 37χρονος MacPhee μπορεί να αποτελεί ιδανικό δίδυμο με τον Cathro, ο οποίος είναι μέλος του προπονητικού team του Rafa Benitez στη Newcastle United.
Δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί σήμερα η πρόσληψη του Cathro, που είναι το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Robbie Neilson, που μαζί με το βοηθό του Stevie Crawford ανέλαβαν τους MK Dons.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.