Πρόκριση με Kane για τους Fifers

Ένα γκολ του Chris Kane στο 55’ έκρινε την αναμέτρηση της Edinburgh City με την East Fife, δίνοντας στους φιλοξενούμενους την πρόκριση στον 4ο γύρο του κυπέλλου. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε επαναλητικό αφού το πρώτο μεταξύ τους ματς δεν είχε αναδείξει νικητή. Το ίδιο έδειχνε κι η αναμέτρηση που έγινε στο Meadowbank Stadium, μπροστά σε 397 θεατές, με τις δύο ομάδες να επιχειρούν σουτ έξω από την περιοχή, κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο. Καλύτερη οι Fifers στη συνέχεια είχαν μια ευκαιρία με τον Robinson να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα άουτ στο 24’, είχε όμως κι η Edinburgh μια καλή στιγμή με τον Allum. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε ο Chris Kane στο 55’ για την East Fife που διαμαρτυρήθηκε και για πέναλτι στο 64’ σε ανατροπή του Smith από τον Caddow. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της East Fife μετά από 8 ματς, που θα αντιμετωπίσει τη Livingston εκτός έδρας στον 4ο γύρο του κυπέλλου.

EDINBURGH CITY: Stobie, Caddow, Dunsmore, Harrison, Laird, Muhsin (See 71’), McFarland (McConnell 71’), Gair, Allum, Guthrie (Cummings 71’), Mbu.
EAST FIFE: Goodfellow, Mercer, Slattery, Kane, Page, Kerr, Brown, Insall (Austin 87’), Smith, Wilkie, Robinson (Wallace 67’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.