Kilmarnock-St Johnstone (preview)

Από δύο σερί ισοπαλίες έρχεται η Kilmarnock, μόλις 5 βαθμούς πίσω από την 5η St Johnstone, αλλά και μόλις 4 πάνω από την ουραγό Partick Thistle.
Oι γηπεδούχοι ευελπιστούν ότι θα έχουν στη διάθεση τους τον έμπειρο επιθετικό Kris Boyd που λείπει πάνω από δύο μήνες λόγω τραυματισμού.
Παραμένουν εκτός μάχης οι αμυντικοί Scott Boyd, Miles Addison και Jonathan Burn, όπως και οι Dapo Kayode και Greg Kiltie.
Από δύο ισοπαλίες έρχεται και η St Johnstone που είναι μέχρι τώρα καλύτερη εκτός έδρας παρά εντός. Οι Saints μετρούν 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα σε 8 ματς μακριά από το McDiarmid Park, μόνο η αήττητη Celtic και οι Rangers (που έχουν όμως 3 εκτός έδρας ήττες) έχουν καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία. Ο Michael Coulson αναμένεται να μείνει 6 βδομάδες εκτός γηπέδων κι αναπόφευκτα θα λείψει και από αυτό το ματς. Εκτός αποστολής και ο επιθετικός, Steven MacLean, μιας και οι συχνές ενοχλήσεις στο γόνατο δεν του επιτρέπουν να παίζει σε γήπεδο με πλαστικό χορτοτάπητα. Παραμένουν εκτός μάχης και οι Paul Paton και Ally Gilchrist, όμως οι Danny Swanson, Liam Craig και Steven Anderson προπονήθηκαν κανονικά κι αναμένεται να είναι στην αποστολή.
Η πρόσφατη παράδοση είναι με την Kilmarnock που έχει κερδίσει τις 3 τελευταίες (4 στις 5 μάλιστα) αναμετρήσεις της με τη St Johnstone, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στις 4 από τις 6 τελευταίες συναντήσεις της με τους Saints.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.